Licenca

Razen če ni navedeno drugače, Timax in/ali njegovi licenčniki lastnikom intelektualne lastnine za vse gradivo na Timaxu. Vse pravice do intelektualne lastnine so pridržane. Do Timaxa lahko dostopate za lastno osebno uporabo, podvrženo omejitvam, določenim v teh pogojih in določilih.

Ne smete:
• Ponovno objaviti gradivo s Timaxa.
• Prodajati, oddajati ali podlicencirati gradivo s Timaxa.
• Reproducirati, podvajati ali kopirati gradivo s Timaxa.
• Razširjati vsebine s Timaxa.

Ta sporazum začne veljati na datumu te objave.

Določeni deli te spletne strani ponujajo možnost uporabnikom, da objavijo in izmenjajo mnenja ter informacije na določenih področjih spletne strani. Timax ne filtrira, ureja, objavlja ali pregleduje komentarjev pred njihovo prisotnostjo na spletni strani. Komentarji ne odražajo stališč in mnenj Timaxa, njegovih zastopnikov in/ali partnerjev. Komentarji odražajo stališča in mnenja osebe, ki objavi svoja stališča in mnenja. V največji možni meri, dovoljeni z veljavnimi zakoni, Timax ne prevzema odgovornosti za komentarje ali za kakršno koli odgovornost, škodo ali stroške, ki nastanejo ali so povzročeni zaradi uporabe in/ali objave in/ali prikaza komentarjev na tej spletni strani.

Timax si pridržuje pravico, da spremlja vse komentarje in odstrani vse komentarje, ki se lahko štejejo za neprimerni, žaljivi ali kršijo te pogoje poslovanja.
Izjavljate in zagotavljate:
• Imate pravico objaviti komentarje na našem spletnem mestu in imate vse potrebne licence in soglasja za to;
• Komentarji ne kršijo nobene pravice do intelektualne lastnine, vključno z avtorsko pravico, patentom ali blagovno znamko tretje osebe;
• Komentarji ne vsebujejo nobenega žaljivega, obrekljivega, žaljivega, neprimernega ali kako drugače nezakonitega gradiva, ki bi predstavljalo vdor v zasebnost;
• Komentarji ne bodo uporabljeni za pridobivanje ali promocijo poslovanja ali prilagajanje komercialnih dejavnosti ali nezakonitih dejavnosti.

S tem dajete Timax neizključno licenco za uporabo, reproduciranje, urejanje in pooblastilo drugim, da uporabljajo, reproducirajo in urejajo vaše komentarje v vseh oblikah, formatih ali medijih.

Hiperpovezovanje na naše vsebine

Naslednje organizacije lahko povežejo naše spletno mesto brez predhodnega pisnega dovoljenja:
• Vladne agencije;
• Iskalniki;
• Novičarske organizacije;
• Distributerji spletnih imenikov lahko povežejo naše spletno mesto na enak način, kot povezujejo spletne strani drugih navedenih podjetij; in
• Splošno akreditirana podjetja razen nepridobitnih organizacij, dobrodelnih trgovskih središč in skupin za zbiranje sredstev, ki ne smejo povezovati s našim spletnim mestom.

Odobritev drugih zahtevkov za povezavo bomo preučili od organizacij naslednjih vrst:
• Splošno znani viri potrošniških in/ali poslovnih informacij;
• Spletna mesta skupnosti dot.com;
• Združenja ali druge skupine, ki zastopajo dobrodelne organizacije;
• Distributerji spletnih imenikov;
• Internetni portali;
• Računovodska, pravna in svetovalna podjetja; in
• Izobraževalne ustanove in trgovska združenja.

Dovoljenje organizacijam iz zgornjega odstavka za povezavo z našim spletnim mestom bomo odobrili, če se odločimo, da: (a) povezava ne bo škodila našemu ugledu ali ugledu naših akreditiranih podjetij; (b) organizacija nima nobenih negativnih zapisov pri nas; (c) korist za nas zaradi vidnosti hiperpovezave kompenzira odsotnost Timax; in (d) povezava ustreza kontekstu splošnih informacij.

Dovoljenje organizacijam iz zgornjega odstavka za povezavo z našim spletnim mestom bomo odobrili, če se odločimo, da: (a) povezava ne bo škodila našemu ugledu ali ugledu naših akreditiranih podjetij; (b) organizacija nima nobenih negativnih zapisov pri nas; (c) korist za nas zaradi vidnosti hiperpovezave kompenzira odsotnost Timax; in (d) povezava ustreza kontekstu splošnih informacij.

Če ste ena od organizacij, navedenih v odstavku 2 zgoraj, in ste zainteresirani za povezavo s našim spletnim mestom, nas morate obvestiti tako, da pošljete e-pošto na Timax. Vključite svoje ime, ime svoje organizacije, kontaktni podatki ter URL vaše spletne strani, seznam katerihkoli URL-jev, s katerih nameravate povezati naše spletno mesto, in seznam URL-jev na našem spletnem mestu, na katere bi želeli povezati. Počakajte 2-3 tedne na odgovor.

Odobrenim organizacijam je dovoljeno hiperpovezovanje na naše spletno mesto na naslednje načine:
• Z uporabo našega korporativnega imena; ali
• Z uporabo enotnega lokatorja virov, na katerega se povezuje; ali
• Z uporabo drugega opisa našega spletnega mesta, ki ima smisel v kontekstu in formatu vsebine na strani, ki se povezuje.

Uporaba logotipa Timax ali drugega grafičnega materiala za povezovanje ne bo dovoljena brez licenčne pogodbe za blagovne znamke.

iFrame-i

Brez predhodnega dovoljenja in pisnega dovoljenja ne smete ustvariti okvirjev okoli naših spletnih strani, ki bi na kakršen koli način spremenili vizualno predstavitev ali videz našega spletnega mesta.

Odgovornost za vsebino

Ne bomo odgovorni za nobeno vsebino, ki se pojavi na vašem spletnem mestu. Strinjate se, da boste nas zaščitili in branili pred vsemi zahtevki, ki se pojavijo na vašem spletnem mestu. Nobena povezava ne sme biti videti na nobenem spletnem mestu, ki bi jo bilo mogoče razlagati kot obrekljivo, obsceno ali kriminalno ali ki krši, kako drugače krši ali zagovarja kršenje ali drugo kršitev pravic tretje osebe.

Pridržujemo si pravico, da zahtevamo odstranitev vseh povezav ali določene povezave do našega spletnega mesta. Soglašate, da boste takoj odstranili vse povezave do našega spletnega mesta na zahtevo. Prav tako si pridržujemo pravico do spremembe teh pogojev poslovanja in politike povezovanja kadarkoli. Z nadaljnjim povezovanjem na naše spletno mesto se strinjate, da boste vezani na te pogoje poslovanja povezovanja.

Odstranjevanje povezav s našega spletnega mesta

Če na našem spletnem mestu najdete katero koli povezavo, ki je žaljiva iz kakršnega koli razloga, nas lahko kadarkoli brezplačno kontaktirate in obvestite. Razmislimo o zahtevah za odstranitev povezav, vendar nismo zavezani k temu ali odgovorni za odziv neposredno na vas.

Ne zagotavljamo, da je informacija na tem spletnem mestu pravilna, ne jamčimo za njeno popolnost ali natančnost; prav tako ne obljubljamo, da bo spletno mesto ostalo dostopno ali da bo gradivo na spletnem mestu ostalo ažurno.

Omejitev odgovornosti

V največji možni meri, dovoljeni z veljavnim pravom, izključujemo vse izjave, jamstva in pogoje v zvezi z našim spletnim mestom in uporabo tega spletnega mesta. Nič v tej omejitvi odgovornosti ne bo:
• omejilo ali izključilo naše ali vaše odgovornosti za smrt ali osebne poškodbe;
• omejilo ali izključilo naše ali vaše odgovornosti za goljufijo ali zavajajoče predstavitev;
• omejilo katero koli od naših ali vaših odgovornosti na način, ki ni dovoljen po veljavnem pravu; ali
• izključilo katero koli od naših ali vaših odgovornosti, ki jih ni mogoče izključiti v skladu z veljavnim pravom.

Omejitve in prepovedi odgovornosti, določene v tej odstavku in drugje v tej omejitvi odgovornosti: (a) so predmet predhodnega odstavka; in (b) urejajo vso odgovornost, ki izhaja iz te omejitve odgovornosti, vključno z odgovornostjo iz pogodbe, iz delikta in za kršitev zakonske obveznosti.

Dokler je spletno mesto in informacije ter storitve na spletnem mestu zagotovljeno brezplačno, ne bomo odgovorni za izgubo ali škodo katere koli narave.
© 2024 TIMAX Platform, powered by Global Game Media